Om mig selvI min otiumtilværelse som forfatter/foredragsholder og forlægger har jeg i 1999 oprettet Forlaget Skytten og siden udgivet tre bøger Jeg mærkede suset, Mesteren og Kvinder med takt og toner.

Efter et 43-årig langt arbejdsliv som sekretær i Tele Danmark, har jeg skrevet tusindvis af tekster, referater, breve og notater, for andre, men drømte allerede dengang om at skrive noget af det, jeg selv havde lyst til og brændte for. Derfor kastede jeg mig ud i portrætbogen om Grethe Kolbe. Næsten før den kom på gaden, blev jeg opfordret til at skrive den legendariske solotrompetist Knud Hovaldts biografi. Gennem min store interesse for klassisk musik og kunst i det hele taget, er det blevet til tre bøger som nævnt. Alle mine bøger er udkommet på Forlaget Skytten, og alle bevæger de sig i musikkens verden.

I mit slægtskab med Grethe Kolbe har jeg i min opvækst været vidne til hendes kamp for at komme frem i et mandsdomineret erhverv. Jeg er fascineret af kvindernes vilje til at kæmpe sig frem i en mandeverden. Og jeg føler, at jeg selv er et eksempel på en kvinde, som med stor viljestyrke har måttet kæmpe for at realisere mine drømme.